Veel elektriciteitsgrootverbruikers bezitten nog niet een apart softwarepakket waarmee elektriciteitsverbruik per kwartier vanaf bijv. 2011 inzichtelijk gemaakt kan worden. Inclusief kWmax. Souverein Advies heeft de mogelijkheid om dit voor uw bedrijf te regelen. Voor een scherpe prijs hetgeen veel individuele bedrijven niet gemakkelijk zullen kunnen uitonderhandelen. Fysieke aanpassingen van meters zijn niet nodig.

Deze software is bijna een must indien bedrijven elektriciteit produceren en dus niet alleen verbruiken maar ook af en toe terugleveren aan het net. Zoals bij PV-installaties.

Tevens is Souverein Advies meestal in staat om de maandelijkse huur van de hoofdmeter te verlagen. Ook als PV of een nieuw elektriciteitscontract niet aan de orde is. De besparing bedraagt vaak € 2500,- per jaar.

DataDirect voorbeeld

Levering uit het net, teruglevering naar het net en PV-productie bij een bedrijf.