Souverein Advies kreeg in eind 2016 opdracht van een vaste klant (architect) om een nieuwbouw woning voor een enigzins landelijk bekend persoon te toetsen. Betreffende enkel de belangrijke Bouwbesluit-aspecten bruikbaarheid, daglicht, ventilatie en vooral de energieaspecten zoals de EPC.

Deze opdracht is eind maart 2017 afgerond. De klant was tevreden. De opdracht betrof:

• Verkrijgen van de omgevingsvergunning: toetsing op de Bouwbesluit-aspecten bruikbaarheid, valbeveiliging, daglichttoetreding, ventilatie en de EnergiePrestatieCoefficient EPC.

• De architect helpen door in Autocad Bouwbesluit-tekeningen te maken alsmede lichte tekeningcorrecties.

• Installatieadvies over welke combinatie van energiemaatregelen optimaal is voor de EPC en de klant (wensen, opbrengsten en bouwkosten).

Enkele eerder afgeronde projecten:

• PICT0029
  • Woning vde W